Loading…

جزیره بانک های اطلاعاتی

کاربران برتر
  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
Shadabi.M
سوال: SQL Query
سلام من یه مشکل توی Query گرفتن از یه Tableدارم. یه عکس از یه Table دیتا بیس و خروجی مورد نیازم رو گذاشتم . می خوام بدونم راهی برای بدست آوردن این خروجی هست یا نه؟ ستون Row_Number با دستور زیر ایجاد شده، ستون Id یه عدد Unique هست. عکس سمت راست خروجی دستور زیر هست. Select *,ROWNUMBER() Over (PARTITION By DL Order By Id ) as RowNumber From TableCode اما من می خوام ردیف های با بیشترین تعد...
hassanzarabi
سوال: معرفی نرم افزاری برای استخراج جداول از فایل mdf بدون نصب کردن sql server
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من یک نرم افزاری می خواستم که بتواند فایل mdf را بگیرد و بتواند مثلا اطلاعات جداول را برای ما ذخیره بکند یا حتی بتواند sp ها را هم برای ما ذخیره کند. می خواستم که بدون نصب sql server این کارو انجام بدم. ممنون می شوم راهنمایی کنید. متشکرم
jalaladdin
سوال: نصب sql server 2016
با سلام sql server 2016 نصب کردم ولی فایل ssms.exe نصب نمیشود پیغام fail میده لطفا راهنمای فرمایید با سپاس
hosein123
سوال: خطا هنگام ایجاد cluster در windows server 2016
سلام دوستان یکی از ویژگی های windows server 2016 ساخت cluster بدون عضویت node ها تو domain هست وقتی node ها به اضافه میکنم در اخر با خطای زیر مواجع میشم ممکنه راهنمایی بفرمایید
mohammad sadegh
سوال: مشکل در ورود به php my admin و ساخت پایگاه داده برای wamp server
سلام .خسته نباشید من وقتی روی دکمه phpmyadmin برای wamp server کلیک میکنم username و password میخواد تو یک قسمت خوندم نوشته بودن از قسمت mysql management کد رو پیدا کنید این mysql management رو از کجا پیدا کنم و چی هست ؟؟؟ من تازه کارم و دوست دارم کار با برنامه نویسی و کامپیوتر رو . ممنون میشم جواب بدید با تشکر...
hassanzarabi
سوال: در مورد فایل AccessDatabaseEngine
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من از exec sp_addlinkedserver استفاده می کنم برای ارتباط فایل excel با sql server و حتی access با sql server. من از برنامه AccessDatabaseEngine.exe استفاده می کنم که بتونم در محیط sql server از فایلهای excel یا access استفاده بکنم. حالا سئوال من این هست که از چه ورژنی از فایل AccessDatabaseEngine.exe استفاده بکنم. شما تصور کنید من یک نرم افزار تولید کرده ام و می ...
hassanzarabi
سوال: در مورد تابع .WRITE برای لاگ کمتر در فایل ldf
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من از .WRITE در دستور update برای اضافه کردن عکس یا فایلهای دیگر استفاده می کنم فقط من اگر بدون .WRITE یک فایل 200 مگابایتی را اضافه بکنم حجم فایل ldf خیلی بالا می رود حالا اگر همان فایل را با .WRITE در دستور update استفاده بکنم حجم فایل Ldf خیلی خیلی کم اضافه می شود حالا سئوال من این هست که اگر من از .WRITE استفاده بکنم آیا من می توانم به نقطه قبل از فایل 200 مگابا...
goodarz
سوال: اعمال پچ هاي SQL ادوبي کانکت
سلام دوستان، ي ادوبي کانکت داريم که از SQL Express استفاده ميکنه. اگه بخواهيم پچ هاي مربوطه رو اعمال کنيم يکسري فايل با پسوند .sql هم درون اين پچ ها وجود داره ، حال چطور اين پچ ها رو با استفاده از دستور sqlcmd به ديتابيس اعمال کنم؟ ممنون
1357Amir
سوال: ٍError 50در SQL SERVER
باسلام.میشه دلیل این error رو بگید. من اول sql server 2012 روی سیستمم نصب کردم وبعد 2012,visual studio ,ی وب سایت در محیط vs درست کردم ومیخام به sql وصل بشم ولی وقتی اول پروژه روی َApp-Data کلیک راست میکنم این error نشون میده.چون اطلاع پایه ای در مورد sql دارم واقعا مستاصل شدم. A network-related or instance-specific error occurred while establisging a connection to SQL Server.the Server was...
diligent
سوال: تعریف filestream و نوع داده BLOB
سلام وقت بخیر لطفا یه توضیحی راجع به filestream و نوع داده BLOB در SQL server بدید؟ با سپاس فراوان
hassanzarabi
سوال: در مورد تابع CONTAINSTABLE در full text search
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من برای تست کردن در یک فایل word 50000 کلمه book اضافه کرده ام و این فایل را به فیلد varbinary(max) اضافه کردم بعد در این فایل word یک کلمه book دیگر اضافه می کنم باز این فایل word را به فیلد varbinary(max) اضافه می کنم و بعد کوئری زیر را که اجرا می کنم می بینم که rank دو رکورد با هم برابر هستند با اینکه من یک کلمه book بیشتر دارم؟ و حالت دیگری که وجود دارد این...
ghazal_m
سوال: کتاب مناسب
سلام دوستان میخواستم بدونم کتاب جایگزینی به زبان فارسی برای این دو کتاب Microsoft SQL Server 2012 T-SQL Fundamentals و SQL Server 2012 Query Performance Tuning 2012 وجود داره؟؟ انگلیسیم خیلی روان نیست که بتونم سریع این کتابای زبان اصلی رو بخونم،میشه لطف راهنماییم کنید . ممنون
tiket
سوال: خطای analysis services و database engine services در sql 2008 r2
سلام من تمام مراحل نصب sql 2008 r2 رو انجام میدم ولی در اخر خطای analysis services و database engine services رو نشان میدهد و نصب نمیشود روی ویندوز 10 دوباره نصب رو هم از اول انجام میدم ولی باز همین مشکل رو دارم هم sql 2008 r2 نسخه کامل و هم نسخه اکسپرس ممنون میشم راهنمایی کنید چون نمیحوام ویندوز رو عوض کنم
salmani
سوال: SetSPN
درود.من یک مشکلی خوردم در ارتباط با SQL به روش Windows Authentication. وقتی با یک نرم افزار خاص میخوام به SQL کانکت بشم خطای cannot generate SSPI context میده.سرچ که کردم میگه باید SPN ست بشه.حالا چیرو باید با SetSPN ست کنم ؟؟ https://support.microsoft.com/en-us/help/811889/how-to-troubleshoot-the-cannot-generate-sspi-context-error-message
hassanzarabi
سوال: بدست آوردن size index در هر جدول در full text search
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من یک جدول دارم و full text search را بر روی آن اعمال کرده ام و یکسری فایل را درون فیلد varbinary max اضافه کرده ام فقط می خواهم حجم اطلاعاتی که Index شده است را بدست بیاورم آیا می شود که لحظه ای حجم اطلاعات index شده را به ما نمایش دهد اگر می توانید یک کد به من معرفی کنید؟ من کوئری زیر را اجرا می کنم اما لحظه ای به من حجم ایندکس ها را نمایش نمی دهد حتما باید یک فر...
hassanzarabi
سوال: در مورد کاهش فرگمنت در full text search
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من یک جدول دارم که full text search را بر روی آن اعمال کردم حالا من کلی فایل با openrowset به فیلدی از نوع varbinary max اضافه کرده ام بعد که فرگمنت جدول رو نگاه می کنم می بینم که عدد 76 را نمایش می دهد که عدد بالایی هست و جدول بهینه نیست حالا می خواهم که جدول را بهینه کنم و فرگمنت آن را به حداقل ممکن برسانم باید چه کدهایی را اجرا بکنم تا فرگمنت کاهش پیدا کند. البت...
reza.poormirzaee
سوال: حذف کاربران پایگاه داده ای که برای مدت طولانی لاگین نکرده اند.
با سلام و احترام چجوری میتونم کاربران پایگاه داده SQL 2008 که وجود دارند ولی لاگین نکرده اند رو ببینم و حذف کنم؟
hassanzarabi
سوال: پارتیشن بندی در sql server
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من یک جدول دارم که حدود 10 میلیون رکورد دارد من می خواهم که هر 1 میلیون رکورد درون یک فایل Ndf قرار بگیرد بهترین کاری که می توانم انجام دهم چه کاری هست و اگر برای شما ممکن هست می توانید یک لینک یا کدی را معرفی کنید یا توضیحی در این باره بدهید ممنون می شوم. با تشکر
anvari2016
سوال: بروز رسانی بانک های sql از طریق دستورات sql server
سیستم عامل سرور مجازی :64bit windows server 2016 SQL SERVER 2016 64bit نصب AccessDatabaseEngine_X64.exe نصب VFPOLEDBSetup.msi نصب VFPODBC.msi sp_configure 'Show Advanced Options', 1 RECONFIGURE GO sp_configure 'Ad Hoc Remote Queries', 1 RECONFIGURE GO USE [master] GO EXEC master . dbo. spMSsetoledb_prop N'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' , N'AllowIn...
fotros
سوال: جستجوی Sort شده ...
سلام ؛ من یک دیتابیس دارم که اطلاعاتی مشابه با دیتای موجودی های یک سوپر مارکت داره . دیتا و روش های مختلف تست Sort کردن در پایگاه داده صورت گرفت، اطمینان حاصل کردم حتی در موارد استفاده از کاراکترهای فارسی و فاقد اسپیس یا سایر کاراکترهای غیر مجاز همچنان به درستی Sort صورت نمی گیرد. Collation در SQL Server در سه سطح Instance، Database و Fieldهای جدول مورد نظرم رو به SQLLatin1GeneralCP1256CI_AS...
حامد س
سوال: اکسس
سلام دوستان از یک اطلاعاتی هم خروجی اکسل موجود هست هم اکسس. در نهایت شرکت بایدفایل اکسس رو تحویل شرکت دیگه ای بده. اما قبل از تحویل نیاز داره که تغییراتی رو توش اعمال کنه. یه چه صورت میشه بعد ازین که تغییرات رو روی فایل اکسل اعمال کردن اون رو روی فایل اکسس هم اعمال کرد هدفم تبدیل اکسل بعد تغییرات به فایل اکسس که بهش تحویل شرکت مقصد داد. مثلا با اکسپورت ایمپورتی یا کپی پیستی یا کانورتی. راهی هست؟...
hassanzarabi
سوال: اضافه کردن filegroup به جدول با alter table
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من در کوئری زیر یک فایل گروپ به جدول اضافه کرده ام : حالا شما فرض کنید جدول میلیون ها رکورد دارد اما ما می خواهیم بر روی جدول پارتیشن بندی انجام دهیم من می خواهم با دستور alter table یک فایل گروپ یا اسکیما به جدولی که از قبل وجود دارد اضافه کنم باید چه کوئری را اجرا بکنم؟ ممنون می شوم من را راهنمایی کنید با تشکر
hassanzarabi
سوال: سئوال در مورد یک کوئری از سایت ماکروسافت
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من یک کوئری از سایت ماکروسافت دیدم مثل کوئری زیر : چرا در کوئری بالا از inner join استفاده کرده است من کوئری بالا را تست کردم چه با Inner join و چه بدون Inner join نتیجه کوئری مشابه هستند می خواستم بدونم برای چی از inner join استفاده کرده است. ممنون می شوم من را راهنمایی کنید با تشکر از شما
rezaya2938
سوال: جلوگیری از اجرای تریگر آپدیت بعد از تغییر رکورد در تریگر اینسرت
سلام دوستان. من برای یه جدول 2 تا تریگر دارم. یکی For Update و یکی For Insert . توی تریگر insert رکورد اضافه شده رو یه تغییر میدم و آپدیت میکنم. به همین خاطر بعدش تریگر Update رخ میده. چیکار کنم که بعدش چنین اتفاقی نیفته. - نکته: غیرفعال کردن لحظه ای تریگر آپدیت راه حل نیست. تشکر
hassanzarabi
سوال: جایگزین دستور EXEC master.dbo.sp_MSset_oledb_prop با استفاده از رجیستری ویندوز
با سلام و خسته نباشید خدمت شما آیا می شود کوئری های زیر را از طریق رجیستری هم انجام داد : یا حتی کوئری زیر : و یا حتی کوئری زیر : اگر می شود از طریق رجیستری انجام شود ممکن هست برای شما آدرس رجیستری آنرا هم بنویسید ممنون می شوم. با سپاس از شما