Loading…

جزیره بانک های اطلاعاتی

کاربران برتر
  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
ghorbat
سوال: کمک در ساخت بانک
سلام مي خوام يه بانك برا ذخيره وكالت نامه ايجاد كنم موجوديت هام خود وكالته شمارش با تاريخ ابتدا و انقضاش و.... موكل كه بعضي وقتا شركته بعضي وقتا شخض ثالت حقيقي وكيل كه هميشه شخص ثالثه يه سري فيلد اضافه تر از شخص ثالثي هست كه موكل ميشه مثل اثر انگشت 1-وكالت رو يه جدول گرفتم و سه تاي بعدي رو يك جدول ديگه ديدم نميشه بعدا برا گزارش گيري و نمايش دردسره حالا كه هر كدوم رو يه جدول گرفتم يه...
Shadabi.M
سوال: SQL Query
سلام من یه مشکل توی Query گرفتن از یه Tableدارم. یه عکس از یه Table دیتا بیس و خروجی مورد نیازم رو گذاشتم . می خوام بدونم راهی برای بدست آوردن این خروجی هست یا نه؟ ستون Row_Number با دستور زیر ایجاد شده، ستون Id یه عدد Unique هست. عکس سمت راست خروجی دستور زیر هست. Select *,ROWNUMBER() Over (PARTITION By DL Order By Id ) as RowNumber From TableCode اما من می خوام ردیف های با بیشترین تعد...
Obeyd
سوال: مانیتورینگ رخدادها در دیتابیس
سلام دوستان من چطوری میتونم بفهمم که وقتی یک کاربری دکمه ای را توی نرم افزاری کلیک میکند چه تاثیراتی در دیتابیس دارد. مثلا چه دیتاهایی در چه جداولی از یک دیتابیس ذخیره و یا آپدیت میشود. آیا نرم افزاری برای این مدل مانیتورینگ وجود دارد؟ پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
hassanzarabi
سوال: برای بدست آوردن instance های sql server از طریق کدنویسی
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من چند instance برای sql server ایجاد کردم نام آنها را هم می دانم فقط خواستم بدونم که آیا می شود از طریق کدنویسی sql server نام instance ها را بدست آورد؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید.
بیات
سوال: چطور یک mysql غیرمتمرکز بسازم
میخام یک پایگاه داده ی غیرمتمرکز mysql بسازم آیا امکانش هست؟ و روش کار رواگه کسی اشاره کنه ممنون میشم. مثلا یک سرور مشهد باشه یکی تهران یکی شیراز. و کله پایگاه داده بین اینها پخش باشه. و این سه پایگاه روی هم یک پایگاه روتشکیل بدن یعنی اینکه دادها شون مشترک نباشن .
hassanzarabi
سوال: معرفی نرم افزاری برای استخراج جداول از فایل mdf بدون نصب کردن sql server
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من یک نرم افزاری می خواستم که بتواند فایل mdf را بگیرد و بتواند مثلا اطلاعات جداول را برای ما ذخیره بکند یا حتی بتواند sp ها را هم برای ما ذخیره کند. می خواستم که بدون نصب sql server این کارو انجام بدم. ممنون می شوم راهنمایی کنید. متشکرم
ghazal_m
سوال: آموزش پایگاه داده my sql
سلام چند وقت پیش یه سری ویدئوی آموزشی در مورد پایگاه داده های my sql تو سایت بود؟؟ میخواستم ببیم برداشتید از تو وب سایت ؟ یا من پیدا نمیکنم ؟؟ منظورم آموزش هایSql server نیست.
h1999190
سوال: دیتابیس مورد نیاز برای ساخت سایتی مانند Torob یا Emalls
سلام و وقت بخیر با فرض اینکه قصد دارم وب سایت های فروشگاهی رو crawl و scrape کنم. حدودا تعداد وب سایت ها 200 عدد است. 1- چه نوع دیتابیسی مناسب است؟ 2- حداکثر حجم دیتابیس چقدر خواهد بود؟ 3- چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید؟ ممنون از پاسختون
jalaladdin
سوال: نصب sql server 2016
با سلام sql server 2016 نصب کردم ولی فایل ssms.exe نصب نمیشود پیغام fail میده لطفا راهنمای فرمایید با سپاس
sepahbod
سوال: استفاده از Sequence در SQL Server
باسلام و احترام من در یک بانک اطلاعاتی یک فیلد از نوع int به نام ID دارم که کلید اصلی نیز می باشد. حالا می خواهم هرگاه رکوردی اضافه گردد مقدار فیلد ID به ترتیب افزوده گردد ولی می خواهم از Sequence استفاده بشه. چطوری باید ویژگی Sequence را برای فیلد ID فعال ویا غیرفعال کنم و چگونه بگویم از چه عددی شروع شود و گام آن چطوری باشد. باتشکر
a.koohjani
سوال: ایجاد فایل از طریق sql و نوشتن متن فارسی در آن
با سلام خدمت همه اساتید و دوستان محترم من از طریق sql فایلی در یکی از درایوها ایجاد میکنم و اطلاعات داخل آن می نویسم. اما نکته ای که وجود دارد این است که من فقط می توانم متون انگلیسی را در آن بنویسم. وقتی فارسی وارد میکنم فایل خالی ایجاد میشود. در پروسیجری که نوشتم نوع متغیر متن که به آن ارسال می گردد از نوع nvarchar است و هنگام ارسال اطلاعات کاراکتر N را قبلش می نویسم. باز هم بعد از اجرای پروسیج...
reza3885
سوال: برقراری ارتباط دیتابیس SQL بین دو سرور
باسلام و احترام بنده ویندوز و دیتابیس سرور فیزیکی را روی سرور VM ؛ CONVERT کردم . بعد از چند روز متوجه شدم که 2 تا SQL ( سرور قبلی با سرور جدید VM) با هم ارتباط دارند. چون وقتی یکی را STOP می کنم دیگری نیز STOP میشود !!!! در صورتیکه COMPUTER NAME و IP هر دو سرور باهم فرق می کند. چگونه می توانم ارتباط بین دیتابیس SQL 2008 R2 سرورها را بردارم. به صورتیکه مشکلی برای دیتابیس سرور جدید (VM)...
hassanzarabi
سوال: در مورد function در sql server
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من از function دارم استفاده می کنم و توی بعضی از سایتها یک گزینه ای وجود دارد به نام WITH EXECUTE AS CALLER البته این کد در function قرار دارد و من نمی دونم چه استفاده ای دارد ممنون می شوم شما Itpro عزیز من را راهنمایی کنید. با تشکر
shaddel
سوال: Sql server
با سلام من یه دیتابیس دارم که هر پنج ثانیه توش اطلاعات ذخیره میشه ولی برای استفاده در نمودار باید هر پانزده دقیقه یکی از این اطلاعات رو استفاده کنم دستور اس کیو ال رو چطور میشه؟
omid1370
سوال: بازیابی sql server2012
سلام ممنونم ازسایت خوب تون یه مشکل داشتم موقع بازیابی بکاپ دیتابس sqlیه خطابهم میده وsqlبازیابی نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمایم کنید
iran58
سوال: درخواست تابعه تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و میلادی به شمسی
سلام دوستان کسی تابعه میلادی به شمسی را داره که سال کبیسه را هم درست محاسبه کند و همچنین تابعه تبدیل تاریخ شمسی
hassanzarabi
سوال: grant کردن دستور insert در sql server
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من می خواهم با grant و deny و با دستور insert فیلدهای خاصی را محدود کنم به مثال زیر توجه کنید : کوئری زیر دستور select را به فیلد date1 محدود می کند من همین کار را می خواهم با دستور insert انجام بدهم که به من ارور می دهد : اصلا آیا می شود فیلدهای خاصی را با دستور insert محدود کرد یعنی در حقیقت مثلا ما در یک جدول 3 فیلد داریم و بخواهیم که مثلا فیلد اول و دوم مقدار ...
hosein123
سوال: خطا هنگام ایجاد cluster در windows server 2016
سلام دوستان یکی از ویژگی های windows server 2016 ساخت cluster بدون عضویت node ها تو domain هست وقتی node ها به اضافه میکنم در اخر با خطای زیر مواجع میشم ممکنه راهنمایی بفرمایید
بیات
سوال: حداکثر حجم پایگاه داده ی رایگان mysql و روش افزایش آن
دوستان یک پایگاه بایدبزنم 50هزار رکورد داره هررکورد هم 20فیلد داره چه کاری بکنم؟آیا mysql اجازه میده پایگاه داده اینقدر بزرگ بشه؟ تقریبا یک حساب سرانگلشتی بکنیم پایگاه دادم میشه 15مگابایت. آیا میشه از mysql استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حدااگثر حجم یک جدول در mysql چنده؟
mohammad sadegh
سوال: مشکل در ورود به php my admin و ساخت پایگاه داده برای wamp server
سلام .خسته نباشید من وقتی روی دکمه phpmyadmin برای wamp server کلیک میکنم username و password میخواد تو یک قسمت خوندم نوشته بودن از قسمت mysql management کد رو پیدا کنید این mysql management رو از کجا پیدا کنم و چی هست ؟؟؟ من تازه کارم و دوست دارم کار با برنامه نویسی و کامپیوتر رو . ممنون میشم جواب بدید با تشکر...
hassanzarabi
سوال: در مورد فایل AccessDatabaseEngine
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من از exec sp_addlinkedserver استفاده می کنم برای ارتباط فایل excel با sql server و حتی access با sql server. من از برنامه AccessDatabaseEngine.exe استفاده می کنم که بتونم در محیط sql server از فایلهای excel یا access استفاده بکنم. حالا سئوال من این هست که از چه ورژنی از فایل AccessDatabaseEngine.exe استفاده بکنم. شما تصور کنید من یک نرم افزار تولید کرده ام و می ...
shahab.aghaei
سوال: sql server وصل نشدن سرویس
سلام، ما برای راه اندازی نرم افزار دستگاه حضور غیاب شرکت نیاز به نصب SQL Server2002 داریم که به صورت لوکال نصب می‌شه حالا ما وقتی روی سیستم نصب می کنیم sqlرو همه چیز اوکی هست اما وقتی همون رو ویندوزی که رو ماشین مجازی هست نصب می کنیم وقتی سرویس منیجر sql رو باز می کنم تا سرویس ها رو استارت کنم اصلا سروری وجود نداره که بهش کانکت بشه و سرویس ها رو ران کنه! در واقع گویا اصلا سروری نمی سازه رو ماشی...
ZimaSystem
سوال: طراحی بهینه دیتا بیس [طراحی جدول کاربران ، گروه های کاربری و ارتباطات]
با سلام من بعد از کمی مطالعه در مورد ASP MVC میخوام اولین پروژم را استارت بزنم . برای ایجاد ذهنیت عرض میکنم که میخوام بصورت کد فرست کار کنم سوالی که برام مطرح شده سامانه 4 بخش داره بخش مدیریت سامانه بخش کاربران بخش کارمندان بخش سر دبیر که در طراحی با استفاده از Area امدم بخش های مختلف سامانه را از هم مجزا کردم ، هم به نظرم برای مدیریت و کد نویسی راحت تر همین اینکه ارتباط مستقیم ندارند فقط ...
hassanzarabi
سوال: در مورد تابع .WRITE برای لاگ کمتر در فایل ldf
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من از .WRITE در دستور update برای اضافه کردن عکس یا فایلهای دیگر استفاده می کنم فقط من اگر بدون .WRITE یک فایل 200 مگابایتی را اضافه بکنم حجم فایل ldf خیلی بالا می رود حالا اگر همان فایل را با .WRITE در دستور update استفاده بکنم حجم فایل Ldf خیلی خیلی کم اضافه می شود حالا سئوال من این هست که اگر من از .WRITE استفاده بکنم آیا من می توانم به نقطه قبل از فایل 200 مگابا...
ali.mahdavi
سوال: run کردن سرویس های SQL در سرور
با عرض سلام،ادب واحترام من SQL را روی سرور نصب کردم.باید کدام سرویس ها را در سرور run کنم؟کدام ها را manual و ... کنم؟ ممنون از راهنمایی تون
royadeh
سوال: عدم اتصال به mysql
با سلام موقع اتصال به mysql ارور زیر رو میده: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\xampp\htdocs کد های مربوط و فایل ها رو طبق توضیحات سایت شما انجام دادم کسی میدونه دلیلش چیه؟ ممنون از سایت خوبتون
btbmrad
سوال: عدم دسترسی به sql server2016با windows authentication
سلام دوستان با sa به sql server دسترسی دارم ولی با windows authentication لاگین نمیشم وخطای 18456دریافت می کنم لطف راهنمایی کنید
omidnaji
سوال: پیشنهاد یک structure خوب برای دیتابیس چت های دو نفره
سلام دوستان لطفا یک structure خوب پیشنهاد بدید برای چت های دو نفره توی برنامه، به شکلی که کوئری گیری ازش بهینه باشه و سریع بشه به پیام ها دسترسی پیدا کرد. به طور مثال چیزهایی که در دیتابیسم دارم و نیاز دارم: جدول user: id | user_name و جدول یا جداول مورد نیاز برای پیام ها: id message to message from send_datetime read_datettime
hassanzarabi
سوال: یک سئوال در مورد یک کوئری-1
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من کوئری زیر را اجرا می کنم کوئری زیر این کارو انجام می دهد که sum هر اجناس را می گیرد البته در subquery اینکار را انجام می دهد بعد در select اول min و max کل جمع ها را به ما نشان می دهد حالا سئوال من این هست که من فیلدهای دیگر جدول table_1 را اگر در select اول قرار بدهم به من ارور می دهد و نمی توانم فیلدهای دیگر را نمایش دهم ممنون می شوم کمکم کنید لطف می کنید. کوئ...
hsmt132
سوال: كندي sql server
با سلام ما توي شركتمون يه sql server داريم كه چندتا ديتابيس سنگين روش نصبه و مدتيه كه اين سرور با وجود اينكه از لحاظ سخت افزاري خيلي هم قويه ولي بازم خيلي كنده. مي خواستم ببينم آيا نرم افزاري هست كه بتونه در يك بازه به ما گزارش بده كه كدوم query از روي كدوم كامپيوتر بيشترين پردازش رو روي سرور ايجاد كرده؟ دقت كنيد كه ميخوام همم query رو بدونم و هم كامپيوتري كه بيشترين پردازش رو ايجاد كرده البته...